LEIMEC OY

YRITYS
Leimec, logo

Tarina

Toimintafilosofiamme ydin:

Arvostamme osaajia ja teemme yhteistyötä asiakkaan kanssa. Tuotekehitysyhteistyö asiakkaan kanssa on leimannut Leimecin toimintaa yli 50 vuoden ajan.

Leimec on yksi Leinolat Group yrityksistä ja on erikoistunut voimalaitosten ilmavaihtoratkaisuihin.

Leimec sijaitsee Vaasassa, jonka alueen yritykset ovat maailmanluokan toimijoita energia-alalla. Kaupunkiin ja sen ympäristöön on syntynyt iso klusteri, jonka yritykset ovat erikoistuneet eri tuotteisiin ja valmistusteknologioihin.

Optimoimme elinkaarikustannuksia ajattelemalla kokonaisuutta

Toimitamme ilmanvaihdon ratkaisuja avaimet käteen -periaatteella. Kun vastaamme koko voimalaitoksen ilmanvaihdosta, pystymme toteuttamaan sen kustannustehokkaasti.

Tämän vuoksi toteuttamissamme järjestelmissä on optimoitu sekä käytettävyyttä että kaikkia kuluja materiaaleista käyttökuluihin. Optimointiin kuuluvat sekä testaukset tehtaalla että logistiset ratkaisut. Huolehdimme jo suunnittelu- ja valmistusvaiheessa, että tuotteet on helppo asentaa ja ottaa käyttöön nopeasti. Tämä edellyttää kohdemaan vaatimusten huolellista huomioimista mm. sähköistyksien osalta.

Suomi on kylmä maa, jossa kaiken pitää toimia ilmastosta huolimatta

Suomalaiset ovat käytännön ihmisiä. Olemme tottuneet siihen, että säät ja lämpötilat vaihtelevat. Kun suunnittelemme ratkaisuja asiakkaillemme, olemme jo valmiiksi varautuneet pahimpaan: jatkuvaan kosteuteen, suolaiseen ilmaan, jäätävään pakkaseen tai hiekkaiseen tuuleen.

Myös käyttömäärät voivat vaihdella jatkuvasta käytöstä voimalaitoksiin, joissa on rajuja käyttöpiikkivaihteluita. Ratkaisumme suunnitellaan ja toteutetaan toimimaan ja kestämään – kaikissa olosuhteissa.

Kokonaistaloudellinen ratkaisu palvelee sekä asiakasta että meitä

Olemme sielultamme tuotekehittäjiä.

Haluamme toimia tehokkaasti. Siksi olemme ennemminkin asiakkaan kumppaneita; aina etsimässä parempaa ja kokonaistaloudellisesti kannattavampaa ratkaisua, yhteistyössä asiakkaan kanssa.